Днес трябва да се продължи работата по актуализацията на бюджета в Народното

...
Днес трябва да се продължи работата по актуализацията на бюджета в Народното
Коментари Харесай

Бабикян за скандала с Дончева: Бил като виц за Иванчо и Марийка

" Днес би трябвало да се продължи работата по актуализацията на бюджета в Народното събрание, уповавам се, че бюджетната комисия са постигнали през вчерашния ден някакво единодушие, защото няма по какъв начин да се одобряват по едно и също време три разновидността “. Това това сподели депутатът от " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) Арман Бабикян.

" Това, което аз знам, че вчера 120-те лв. за Covid са безусловно безспорни, а преизчисляването на пенсиите явно ще се случи още през тази година.Зная, че има две разбирания – едното за старт на преизчислението от 1 октомври тази година, другото от 25 декември също тази година – кое ще надделее, ще се види през днешния ден в пленарната зала.Очаквам и до края на идната седмица да разгледаме и бюджетите на НЗОК и на държавният бюджет ", уточни още Арман Бабикян.

Той съобщи, че няма толкоз огромно значение за тяхната парламентарна група дали на 14 или на 21 ноември ще са изборите две в едно, по-голямо значение има, по думите му, готовноста на политическите партии да се държат по-отговорно.

" Датата надали ще помогне, в случай че със същия хъс се влезе в Народно събрание, без да има предпочитание за консенсус по основни въпроси ", съобщи Бабикян.

Той отговори, че не е в течение със срещите на Татяна Дончева със Радостин Василев и на Мая Манолова със Слави Трифонов. " Няма по какъв начин да не съм дистанциран, не съм бил на тези срещи. Пък и малко сме в позицията на Иванчо и Марийка, които са се скарали в междучасието, а учителката се пробва да разбере кой лъже... Няма по какъв начин съществено да вземе човек отношение, а пък заобикалям да давам мнения за неща, на които не съм участвал.От друга страна не виждам нищо трагично всеки да организира персоналните си срещи...Но като група стремежът ни е бил постоянно срещите, на които се договаря - да бъдат официални - да има публицисти и да се предава директно, както и да дадем изказване по-късно. Всичко останало е в графата - " Някой сподели, различен му отвърна "... ", уточни Бабикян.

Той съобщи също, че за себе си не се тормози да бъдат извадени на ярко компрометиращи срещи. " Освен в случай че няма някой мощно развита фикция. Но от името на ПГ имат право да приказват единствено двама души - Мая Манолова и Николай Хаджигенов. Всичко останало са волни съчетания с лента ", сподели депутатът от ИБГНИ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР